Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI LIVAL SPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 628; jälgijaid - 23. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI LIVAL SPORT kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI LIVAL SPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 628 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi LiVal Sport on mittetulundusühinguna tegutsev vabatahtlik ühendus, mille põhitegevus on suunatud spordi harrastamisele ja liikmetele tingimuste loomine vaba aja sportlikuks veetmiseks. Igal aastal korrastab klubi juhatus oma liikmete nimekirja. Need liikmed, kes ei ole pikka aega osalenud üritustel, üldkoosolekutel ega tasunud liikmemaksu kustutatakse nimekirjast. 31.12.2022 seisuga oli klubi nimekirjas 161 liiget koos uute 2022. aastal juurdetulnutega.

2022. aastal tegutsesid klubis järgmised spordisektsioonid:

VÕRKPALL Treeningud toimusid sügis - talvisel hooajal kolmapäevati Heleni koolis ja suvel Nõmme Spordikeskuses. Aktiivseid liikmeid ca 15.

Korraldati klubi sisene rannavolle turniir Nõmme Spordikeskuses. Suve keskpaigas korraldati traditsiooniline rannavõrkpalli laager Pärnus.

TENNIS 2022. aasta lõpu seisuga on tennisesektsiooni nimekirjas 22 liiget, kellest umbes 16 käivad erineva regulaarsusega mängimas.

Peamised kohad, kus käidi püsiaegadega mängimas on Tallinna Spordihall, Tondi Tennisekeskus ja Tallinki Tennisekeskus. Suve lõpus korraldas tennisesektsioon Haapsalus tenniselaagri, kus treeneri juhendamisel mängiti tennist ning peeti maha ka omavaheline mõõduvõtt.

KALASTUS Kalastussektsioonis on kokku 14 liiget. Treeningud on individuaalsed, ühiselt toimusid treeninglaagrid Peipsil ja Hiiumaal.

TERVISESPORT Tervisespordi sektsioonis treenivad liikmed individuaalselt. Individuaalselt osalesid sektsiooni liikmed erinevatel suusamaratonidel ja teistel tervisespordiüritustel. Spordiklubi liikmetele korraldas sektsioon spordiõhtu Teras Beachil, kus mängiti rannatennist ja rannavõrkpalli ning treenerite juhendamisel õpiti ala põhiteadmisi. Keset talve toimusid igaaastased talvepäevad Kääriku Spordikeskuses, kus suusatati, uisutati ja tehti ühismatk lähimasse vaatlustorni juurde. Suve algus korraldati liikmetele Rocca al Mares rulluisukoolitus. Sügisel toimus traditsiooniline sügismatk räätsadega rabas ja külastati Preeriakoda.

SULGPALL Treeningud toimusid Tondi Tennisekeskuses, kus kokku osales sektsioonis 16 inimest.

SPORDIKLUBI LIVAL SPORT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.